Sendt! Sjekk e-posten i løpet av et par minutter.

Om Safeway

Safeway Førerutvikling - vi tar trafikksikkerhet på alvor.

Safeway tilbyr HMS-kurs, kjørekurs og trafikkrelaterte kurs til næringslivet, det offentlige og private. Vårt fokus er å fremme sikkerhet på veiene og i arbeidsmiljøet ved å tilby høykvalitetsopplæring og opplæringsprogrammer som gir kunnskap og ferdigheter som kan redusere risiko og ulykker. Vi er dedikerte til å bidra til å skape tryggere arbeidsplasser og mer kompetente sjåfører.

Vi tilbyr et variert utvalg av kurs som dekker alt fra kjøretøyssikkerhet og håndtering av nødsituasjoner til førstehjelp og skadestedsledelse ved trafikkulykker. Våre erfarne kursledere har bred erfaring innen undervisning og har gjennomgått omfattende opplæring for å sikre at de er godt rustet til å veilede våre deltakere. Safeway er en del av Kursoria AS.

Vi forstår at ulike organisasjoner har forskjellige krav når det gjelder opplæring, derfor tilpasser vi våre kurs for å imøtekomme dine spesifikke behov. Enten du er en bedrift som ønsker å inkludere kjøretøyssikkerhet som en del av ditt HMS-arbeid, eller jobber midlertidig i Norge, har vi et kurs som passer for deg.

Ta kontakt for mer informasjon om våre HMS-kurs og kjørekurs. Sammen finner vi en løsning for din bedrift.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud

×

Gratis HMS-håndbok

Fullspekket med gode tips og råd om trygg kjøring i trafikk, helt gratis!

Copyright © 2024. All rights reserved by Safeway.